Breaking

Post Top Ad

Your Ad Spot

28 Sept 2021

FLIPKART QUIZ ANSWER TODAY SEP 29, 2021

 FILPKART  PLAY  GAME  &  QUIZ  ANSWER



Fake or Not Fake Quiz Answer Today Sep 29, 2021

S4 - Episode : 291  Bollywood's Khiladi

Q1: The ‘Border-Gavaskar Trophy’ test cricket series is played between India & Australia.

Answer 1: Not Fake

Q2: Nirmala Sitharaman is India’s first woman finance minister.

Answer 2: Fake

Q3: Akshay Kumar has worked in 8 films with the title ‘Khiladi’ in it.

Answer 3: Not Fake


Daam Sahi Hai Quiz Answer Today Sep 29, 2021

S2 - Episode : 146  Designer Bean Bag

Q1: What is the combined MRP of Flipkart Perfect Homes Blue Sofa Set and Crystal Furnitech Wood Coffee Table?

Answer 1: (A) 47260 Rs

Q2: Which of these curtains fits under the budget of 1800?

Answer 2: (A) D’Decore Curtain Abstract

Q3: What product am I?

Answer 3: (A) Comfy Bean Bag


Kya Bolti Public Quiz Answer Today Sep 29, 2021

S4 - Episode : 20  Sports Indoor Ya Outdoor

Q1: What type of men do women prefer?

Answer 1: (A) Outgoing

Q2: What time of the day do people prefer to surf the internet?

Answer 2: (A) During The Day

Q3: What kind of sports do people prefer more?

Answer 3: (A) Outdoor


Sirf Ek Minute Quiz Answer Today Sep 29, 2021

Episode : 76  Messi Ya Ronaldo

Q1: Which of these events happened in the 21st century

Answer 1: (D) Parliament Terror

Q2: Which of these countries is spread over Asia and Europe

Answer 2: (A) Turkey

Q3: Which of these animals can fly

Answer 3: (C) Bat

Q4: In which of these years did an India Pakistan war happen

Answer 4: (B) 1965

Q5: Which of these objects will float on water

Answer 5: () Empty  Plastic Bottle

Q6: Which men’s footballer became the top international goalscorer in September 2021

Answer 6: (B) C Ronaldo

4 comments:

Pages