FILPKART PLAY GAME & QUIZ ANSWER
Fake or Not Fake Quiz Answer Today Sep 29, 2021
S4 - Episode : 291 Bollywood's Khiladi
Q1: The ‘Border-Gavaskar Trophy’ test cricket series is played between India & Australia.
Answer 1: Not Fake
Q2: Nirmala Sitharaman is India’s first woman finance minister.
Answer 2: Fake
Q3: Akshay Kumar has worked in 8 films with the title ‘Khiladi’ in it.
Answer 3: Not Fake
Daam Sahi Hai Quiz Answer Today Sep 29, 2021
S2 - Episode : 146 Designer Bean Bag
Q1: What is the combined MRP of Flipkart Perfect Homes Blue Sofa Set and Crystal Furnitech Wood Coffee Table?
Answer 1: (A) 47260 Rs
Q2: Which of these curtains fits under the budget of 1800?
Answer 2: (A) D’Decore Curtain Abstract
Q3: What product am I?
Answer 3: (A) Comfy Bean Bag
Kya Bolti Public Quiz Answer Today Sep 29, 2021
S4 - Episode : 20 Sports Indoor Ya Outdoor
Q1: What type of men do women prefer?
Answer 1: (A) Outgoing
Q2: What time of the day do people prefer to surf the internet?
Answer 2: (A) During The Day
Q3: What kind of sports do people prefer more?
Answer 3: (A) Outdoor
Sirf Ek Minute Quiz Answer Today Sep 29, 2021
Episode : 76 Messi Ya Ronaldo
Q1: Which of these events happened in the 21st century
Answer 1: (D) Parliament Terror
Q2: Which of these countries is spread over Asia and Europe
Answer 2: (A) Turkey
Q3: Which of these animals can fly
Answer 3: (C) Bat
Q4: In which of these years did an India Pakistan war happen
Answer 4: (B) 1965
Q5: Which of these objects will float on water
Answer 5: () Empty Plastic Bottle
Q6: Which men’s footballer became the top international goalscorer in September 2021
Answer 6: (B) C Ronaldo

I'll play this game and earn my super coin.
ReplyDeleteBest to free time
ReplyDeleteSuper bro i also earn super coin from it.
ReplyDeletePlay Daily and win many offers
Delete