Breaking

Post Top Ad

Your Ad Spot

2 Oct 2021

FLIPKART QUIZ ANSWER TODAY OCT 03, 2021

 Flipkart  Play  Game  &  Quiz  Answer 


Fake or Not Fake Quiz Answer Today Oct 03, 2021

S4 - Episode : 295  Mu Covid

Q1: MU variant of the coronavirus was first identified in china

Answer 1: Fake

Q2: Disha Patani has worked as a child artist in a Telugu film

Answer 2: Fake

Q3: Elephant tusks do not grow back

Answer 3: Not Fake



Daam Sahi Hai Quiz Answer Today Oct 03, 2021

S2 - Episode : 150  Box Bed

Q1: What product am I?

Answer 1: (A) Shree Ganesh Buddha Lamp

Q2: What is the MRP of okra diwan bed engineered wood single box bed

Answer 2: (B) 14999 Rs

Q3: Is the MRP of nilkamal freedom mini medium standing cabinet is greater than or less than 3900

Answer 3: (A) Greater Than 3900 Rs



Kya Bolti Public Quiz Answer Today Oct 03, 2021

S4 - Episode : 24  Romance Ya Thriller

Q1: Who do people prefer listening to during the monsoon season

Answer 1: (A) Arjit Singh

Q2: What is the strangest thing people have done during an online meeting

Answer 2: (A) Brushing Teeth

Q3: What genre of movie do people prefer watching on a date

Answer 3: (B) Action And Thriller




Sirf Ek Minute Quiz Answer Today Oct 03, 2021

Episode : 80  Magic Masala

Q1: How many States are there in India as of September 2021?

Answer 1: (C) 28

Q2: Which actress’s real name is Reema Lamba?

Answer 2: (A) Option 1

Q3: How many points are scored in archery for hitting the center bull’s eye?

Answer 3: (C) 10

Q4: Which of these is not a Lay’s chips flavor?

Answer 4: (D) Spicy Manchurian

Q5: Which of these Universities is in America?

Answer 5: (C) Harvard

Q6: The football club in real Madrid is from which country?

Answer 6: (A) Spain




Visit this site : https://knowledgewithsharmaji.blogspot.com/

How to Play Flipkart Quiz : https://knowledgewithsharmaji.blogspot.com/2021/10/how-to-play-flipkart-quiz.html

1 comment:

Pages