Flipkart Play Game & Quiz Answers
Fake or Not Fake Quiz Answer Today Oct 04, 2021
S4 - Episode : 296 Dilade Burj Khalifa
Q1: Exercise bright star is a multinational military exercise held in India?
Answer 1: Fake
Q2: The tallest building in the world is located in Dubai
Answer 2: Not Fake
Q3: More than 5 actors have played the role of James bond
Answer 3: Not Fake
Daam Sahi Hai Quiz Answer Today Oct 04, 2021
S2 - Episode : 151 Sling Bag
Q1: Is the MRP of times smith designer stylish analog watch for men Is greater than or less than 1000?
Answer 1: (A) Greater Than 1000 Rs
Q2: The MRP of the puma full sleeve men sweatshirt falls under which price range
Answer 2: (B) 2000-2999 Rs
Q3: What is the combined MRP of accessorize zinc stud earring and forever 21 pink women sling bag
Answer 3: (A) 2244 Rs
Kya Bolti Public Quiz Answer Today Oct 04, 2021
S4 - Episode : 25 Movies Ya Serials
Q1: Which celebrity couple do people love more?
Answer 1: (B) Deepika- Ranveer
Q2: What do people like watching more
Answer 2: (A) Movies
Q3: Do people try on clothes before they buy
Answer 3: (A) Yes
Sirf Ek Minute Quiz Answer Today Oct 04, 2021
Episode : 81 Legendry Kishor Da
Q1: Which of these is not a mode of dismissal in cricket?
Answer 1: (C) Running On The Pitch
Q2: Which legendary singer’s real name was Abayas Kumar Ganguly?
Answer 2: (B) Kishor Kumar
Q3: How many people have won individual Olympic gold for India?
Answer 3: (A) 2
Q4: Tiktok increased its maximum video length to how many minutes in 2021?
Answer 4: (A) 3 Minutes
Q5: Which cricketer got married to tv presenter Sanjana Ganesha in 2021?
Answer 5: (C) J Bumrah
Q6: Which of these is not an insurance company?
Answer 6: (C) DLF
Visit this Site : https://knowledgewithsharmaji.blogspot.com/
How to Play Flipkart Quiz : https://knowledgewithsharmaji.blogspot.com/2021/10/how-to-play-flipkart-quiz.html
Flipkart Oct 03, 2021 Quiz Answer : https://knowledgewithsharmaji.blogspot.com/2021/10/flipkart-quiz-answer-today-oct-03-2021.html





Super bhai🙏
ReplyDeleteNice
ReplyDeleteMst hai
ReplyDelete