Breaking

Post Top Ad

Your Ad Spot

3 Oct 2021

FLIPKART QUIZ ANSWER TODAY OCT 04, 2021

Flipkart  Play  Game  &  Quiz  Answers



Fake or Not Fake Quiz Answer Today Oct 04, 2021

S4 - Episode : 296  Dilade Burj Khalifa

Q1: Exercise bright star is a multinational military exercise held in India?

Answer 1: Fake

Q2: The tallest building in the world is located in Dubai

Answer 2: Not Fake

Q3: More than 5 actors have played the role of James bond

Answer 3: Not Fake




Daam Sahi Hai Quiz Answer Today Oct 04, 2021

S2 - Episode : 151  Sling Bag

Q1: Is the MRP of times smith designer stylish analog watch for men Is greater than or less than 1000?

Answer 1: (A) Greater Than 1000 Rs

Q2: The MRP of the puma full sleeve men sweatshirt falls under which price range

Answer 2: (B) 2000-2999 Rs

Q3: What is the combined MRP of accessorize zinc stud earring and forever 21 pink women sling bag

Answer 3: (A) 2244 Rs




Kya Bolti Public Quiz Answer Today Oct 04, 2021

S4 - Episode : 25  Movies Ya Serials

Q1: Which celebrity couple do people love more?

Answer 1: (B) Deepika- Ranveer

Q2: What do people like watching more

Answer 2: (A) Movies

Q3: Do people try on clothes before they buy

Answer 3: (A) Yes




Sirf Ek Minute Quiz Answer Today Oct 04, 2021

Episode : 81  Legendry Kishor Da

Q1: Which of these is not a mode of dismissal in cricket?

Answer 1: (C) Running On The Pitch

Q2: Which legendary singer’s real name was Abayas Kumar Ganguly?

Answer 2: (B) Kishor Kumar

Q3: How many people have won individual Olympic gold for India?

Answer 3: (A) 2

Q4: Tiktok increased its maximum video length to how many minutes in 2021?

Answer 4: (A) 3 Minutes

Q5: Which cricketer got married to tv presenter Sanjana Ganesha in 2021?

Answer 5: (C) J Bumrah

Q6: Which of these is not an insurance company?

Answer 6: (C) DLF



Visit this Site : https://knowledgewithsharmaji.blogspot.com/

How to Play Flipkart Quiz : https://knowledgewithsharmaji.blogspot.com/2021/10/how-to-play-flipkart-quiz.html

Flipkart Oct 03, 2021 Quiz Answer : https://knowledgewithsharmaji.blogspot.com/2021/10/flipkart-quiz-answer-today-oct-03-2021.html

3 comments:

Pages