Flipkart Play Game & Quiz Answer
S4 - Episode : 295 Mu Covid
Q1: MU variant of the coronavirus was first identified in china
Answer 1: Fake
Q2: Disha Patani has worked as a child artist in a Telugu film
Answer 2: Fake
Q3: Elephant tusks do not grow back
Answer 3: Not Fake
Daam Sahi Hai Quiz Answer Today Oct 03, 2021
S2 - Episode : 150 Box Bed
Q1: What product am I?
Answer 1: (A) Shree Ganesh Buddha Lamp
Q2: What is the MRP of okra diwan bed engineered wood single box bed
Answer 2: (B) 14999 Rs
Q3: Is the MRP of nilkamal freedom mini medium standing cabinet is greater than or less than 3900
Answer 3: (A) Greater Than 3900 Rs
S4 - Episode : 24 Romance Ya Thriller
Q1: Who do people prefer listening to during the monsoon season
Answer 1: (A) Arjit Singh
Q2: What is the strangest thing people have done during an online meeting
Answer 2: (A) Brushing Teeth
Q3: What genre of movie do people prefer watching on a date
Answer 3: (B) Action And Thriller
Sirf Ek Minute Quiz Answer Today Oct 03, 2021
Episode : 80 Magic Masala
Q1: How many States are there in India as of September 2021?
Answer 1: (C) 28
Q2: Which actress’s real name is Reema Lamba?
Answer 2: (A) Option 1
Q3: How many points are scored in archery for hitting the center bull’s eye?
Answer 3: (C) 10
Q4: Which of these is not a Lay’s chips flavor?
Answer 4: (D) Spicy Manchurian
Q5: Which of these Universities is in America?
Answer 5: (C) Harvard
Q6: The football club in real Madrid is from which country?
Answer 6: (A) Spain
Visit this site : https://knowledgewithsharmaji.blogspot.com/
How to Play Flipkart Quiz : https://knowledgewithsharmaji.blogspot.com/2021/10/how-to-play-flipkart-quiz.html





Super bhai fantastic bro
ReplyDelete