FILPKART PLAY GAME & ALL QUIZ ANSWERS
Fake or Not Fake Quiz Answer Today Sep 28, 2021
S4 - Episode 290 : Doctor Bana Medalist?
Q1: A female deer is called a doe.
Answer 1: Not Fake
Q2: Sushi originated in Japan.
Answer 2: Fake
Q3: Suhas LY who won a silver medal in Badminton at the Tokyo Paralympics 2021 is a doctor by profession.
Answer 3: Fake
Daam Sahi Hai Quiz Answer Today Sep 29, 2021
S2 - Episode 145 : Stylish Trousers
Q1: What is the MRP of w relaxed women cotton trouser greater than or less than 1299
Answer 1: (A) Greater Than 1299 Rs
Q2: The MRP of Lenovo IdeaPad flex 5 core i3 11th gen laptop fall under which price range
Answer 2: (B) 76000-80000 Rs
Q3: The brand united colors of Benetton originated in which country
Answer 3: (D) Italy
Kya Bolti Public Quiz Answer Today Sep 29, 2021
S4 - Episode 19 : Petticoat Baba
Q1: Do people believe in astrology
Answer 1: (A) 60-70 %
Q2: What are people scared of more?
Answer 2: (B) lizard
Q3: Who do people find more cute old people or kids?
Answer 3: (B) Kids
Sirf Ek Minute Quiz Answer Today Sep 29, 2021
Episode 75 : Tejas Express
Q1: Which of these is usually used to make Agra petha?
Answer 1: (D) Ash Guard
Q2: Which company owns the soap brand Lifebuoy?
Answer 2: (A) Unilever
Q3: The ‘INDIAai’ initiative is related to which technology?
Answer 3: (A) Artificial Intelligence
Q4: Who is the current Chief Election Commissioner of India?
Answer 4: (B) Sushil Chandra
Q5: Which actor was awarded Pakistan’s civilian honor Nishan-e Imtiaz in 1998?
Answer 5: (A) Dilip Kumar
Q6: The first Tejas Express train ran from Goa to which city?
Answer 6: (A) Mumbai

I play every day flipkart game a win rewards.
ReplyDeleteYa i too play games and i earn lot of supercoin
ReplyDeleteMaine bhi khela hai
ReplyDeleteIt's awesome and win many rewards
ReplyDeleteThat's cool
ReplyDelete