Breaking

Post Top Ad

Your Ad Spot

29 Sept 2021

FLIPKART QUIZ ANSWER TODAY SEP 30, 2021

 FLIPKART  PLAY  GAME  &  QUIZ  ANSWER



Fake or Not Fake Quiz Answer Today Sep 30, 2021

S4 - Episode : 292  Safineea Ke 3

Q1: Karenna Kapoor khan and saif Ali khan have worked together in more than 3 films

Answer 1: Not Fake

Q2: Nipah virus is transmitted from mosquitos

Answer 2: Fake

Q3: Avani Lekhara is the first Indian woman to win two medals in the Paralympics

Answer 3: Not Fake


Daam Sahi Hai Quiz Answer Today Sep 30, 2021

S2 - Episode : 147  Mountain Cycle

Q1: Slide to guess the MRP of HRX XTRM mountain cycle?

Answer 1: (B) 42999 Rs

Q2: Is the MRP of Usha electric sewing machine is greater than or less than 12000

Answer 2: (A) Greater Than 12000 Rs

Q3: Where is google headquarters located?

Answer 3: (C) California


Kya Bolti Public Quiz Answer Today Sep 30, 2021

S4 - Episode : 21  News: TV Ya Online

Q1: Where do people prefer to watch the news?

Answer 1: (A) News Channel

Q2: What percent of people still prefer to listen to the radio?

Answer 2: (A) 50-60%

Q3: Where do youngsters learn cooking from?

Answer 3: (B) Family


Sirf Ek Minute Quiz Answer Today Sep 30, 2021

Episode : 77  The Authentic Chikki

Q1: What is the red piece used in carrom called?

Answer 1: (B) Queen

Q2: Which sticky sweet made from jaggery and nuts is Lonavala famous for?

Answer 2: (D) Option 4

Q3: Which of these is not a tire manufacturing company?

Answer 3: (C) Amaron

Q4: What was the name of the famous singer at Akbar’s court?

Answer 4: (D) Tansen

Q5: Which of these names is also that of a sweet milk-based drink?

Answer 5: (A) Piyush

Q6: Which of these is not a video calling app?

Answer 6: (C) Dunzo

3 comments:

Pages