Breaking

Post Top Ad

Your Ad Spot

30 Sept 2021

FLIPKART QUIZ ANSWER TODAY OCT 01, 2021

 FLIPKART  PLAY  GAME  &  QUIZ  ANSWER



Fake or Not Fake Quiz Answer  Today Oct 01, 2021

S4 - Episode : 293  Life Of Butterfly

Q1: A caterpillar can turn into a butterfly.

Answer 1: Not Fake

Q2: Famous Hindi author Munshi Premchand’s real name is Dhanpat Rai.

Answer 2: Not Fake

Q3: Entomology is the science that studies animals.

Answer 3: Fake 


Daam Sahi Hai Quiz Answer Today Oct 01, 2021

S2 - Episode : 148  Water Fountain

Q1: The MRP of Kiryat Internation copper water bottle is 10000

Answer 1: (A) True

Q2: Is the MRP of human delight water fountain greater than or less than 15000

Answer 2: (A) Greater Than 15000 Rs

Q3: Who am i?

Answer 3: (A) Lakme Matte Passion Lipstick


Kya Bolti Public Quiz Answer Today Oct 01, 2021

S4 - Episode : 22  Selfie Ya Photograph

Q1: Do people need one alarm or more than one to wake up?

Answer 1: (A) One Alarm

Q2: Which cousin siblings duo looks better

Answer 2: (B) Parineeti- Priyanka

Q3: Do people prefers being clicked by others or take their selfies

Answer 3: (B) Taking Selfie


Sirf Ek Minute Quiz Answer Today Oct 01, 2021

Episode : 78  Thalavia, The Best!

Q1: Which is the only finger in the human hand that has only two bones

Answer 1: (D) Thumb

Q2: In which of these years did a census take place in India

Answer 2: (A) 2021

Q3: What is the name of Priyanka Chopra character in don

Answer 3: (B) Roma

Q4: Which of these is a kind of shot played by a batsman in cricket

Answer 4: (C) Square Cut

Q5: What kind of animal is the dhole found in the Indian forest

Answer 5: (A) Dog

Q6: Who was awarded the Dada Saheb Phalke award in 2021

Answer 6: (B) Rajanikant


Visit this site : https://knowledgewithsharmaji.blogspot.com/

Flipkart 30 Sep Quiz Answer link : https://knowledgewithsharmaji.blogspot.com/2021/09/blog-post_29.html

2 comments:

Pages