Breaking

Post Top Ad

Your Ad Spot

1 Oct 2021

FLIPKART QUIZ ANSWER TODAY OCT 02, 2021

 FLIPKART  PLAY  GAME  &  QUIZ  ANSWER



Fake or Not Fake Quiz Answer Today Oct 02, 2021


S4 - Episode : 294  Haryanvi Ali Khan

Q1: Saif Ali Khan’s ancestral home Pataudi palace is located in Haryana.

Answer 1: Not Fake

Q2: Elon musk went to space in 2021

Answer 2: Fake

Q3: Jhinga is scientifically not classified as fish

Answer 3: Not Fake


Daam Sahi Hai Quiz Answer Today Oct 02, 2021



S2 - Episode : 149  Sofa Cum Bed

Q1: What is the MRP of Novus creations men solid cotton kurta?

Answer 1: (B) 1099 Rs

Q2: What are the combined MRP of brittmo floral cushions and pillow cover and metalsmith neo double solid wood sofa bed?

Answer 2: (B) 41190 Rs

Q3: Fill in the missing digits the MRP of Fitbit charge 2 large smartwatch is 1-9

Answer 3: () 14999Rs


Kya Bolti Public Quiz Answer Today Oct 02, 2021



S4 - Episode : 23  Jewelry : Gold Ya Dimond

Q1: What do people prefer doing on Sunday

Answer 1: (A) Sleeping

Q2: Do people prefer diamond or gold jewelry?

Answer 2: (A) Diamond

Q3: Do people prefer listening to music while working

Answer 3: (B) No


Sirf Ek Minute Quiz Answer Today Oct 02, 2021



Episode : 79  Dil Dhadakne Do 

Q1: Which actor narrates the movie Dil deadline do like the character of a dog

Answer 1: (B) Amir Khan

Q2: Which of these sweet dishes is not fried?

Answer 2: (A) Shrikhand

Q3: What is the full form of USB

Answer 3: (B) Universal Serial Bus

Q4: What was the reward given by the government for capturing Gabbar Singh in Sholay

Answer 4: (A) 50000 Rs

Q5: Pick the odd one out

Answer 5: (C) Run Out

Q6: Which of these is not a TVS bike

Answer 6: (D) Unicorn


Visit This Site : https://knowledgewithsharmaji.blogspot.com/

Flipkart Oct 01, 2021 Quiz Answer : https://knowledgewithsharmaji.blogspot.com/2021/09/flipkart-quiz-answer-today-oct-01-2021.html

3 comments:

Pages