Breaking

Post Top Ad

Your Ad Spot

5 Oct 2021

FLIPKART QUIZ ANSWER TODAY OCT 05, 2021

 FLIPKART  PLAY  GAME  &  QUIZ ANSWERS



Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answer Today Oct 05, 2021 

S4 - Episode : 297  Queen Of Indipop

Q1: Asha Bhosle is the first Indian singer to be nominated for the grammy award

Answer 1: Not Fake

Q2: Virat Kohli to step down as India T20 captain after the world cup

Answer 2: Not Fake

Q3: Daman and Diu is the smallest union territory

Answer 3: Fake



Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answer Today Oct 05, 2021

S2 - Episode : 152 Makeshift Home

Q1: Slide to guess the MRP of Strauss white horse skateboard?

Answer 1: (C) 799 Rs

Q2: What product am I?

Answer 2: (A) Nivia Country Color Ball

Q3: The MRP of stunner picnic waterproof tens falls under which price range?

Answer 3: (B) 2500-3000 Rs



Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answer Today Oct 05, 2021

S4 - Episode : 26  Sandals Ya Shoes

Q1: What type of footwear do women prefer

Answer 1: (B) Shoes

Q2: How many people read terms and conditions while signing a document?

Answer 2: (B) 70- 80%

Q3: Do you think Indian men still wear vest under their shirt

Answer 3: (A) Yes



Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answer Today Oct 05, 2021

Episode : 82  Ek Rupaiya Barah Aana

Q1: The b in the college bits Pilani stands for what

Answer 1: (B) Birla

Q2: How many annas were 1 rupee equal to before it was discontinued

Answer 2: (C) 16

Q3: The slogan Sunday ho ya Monday asks us to eat which food item

Answer 3: (B) Eggs

Q4: Which of these is not a car brand by Mahindra

Answer 4: (A) Pajero

Q5: How many major historical battles were fought at Panipat

Answer 5: (A) 3

Q6: YouTube is owned by which parent company

Answer 6: (C) Google


Visit this site :  https://knowledgewithsharmaji.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment

Pages